Rólunk

Egyedi acélszerkezetek a tervezéstől a beépítésig

Cégünk

Globális mérnöki vállalat vagyunk. Szakértelmünk a gyártástervezéstől a fejlett gyártási folyamaton át a beépítésig terjed. Generál kivitelezést vállalunk akár nagy, akár kis vállalati partnereink számára.

Tevékenységünk

A DINAS Mérnökiroda 1996 óta korlátolt felelősségű társaságként működik, viszont cégünk 1990-ben alakult több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberekből.

Cégünk kiemelkedő tevékenysége egyedi, nagyméretű és kis darabszámú hegesztett, forgácsolt acélszerkezetek és alkatrészek tervezése, gyártása, valamint szerelése.
  • Egyedi, nagyméretű és kis darabszámú hegesztett, forgácsolt acélszerkezetek és alkatrészek tervezése, gyártása, valamint szerelése
  • Emelőberendezések, függesztékek, emelőpályák, gerendák tervezése, kivitelezése, hatósági engedélyeztetése
  • Ipari kemencék, kémények, acélszerkezetek tervezése, gyártása, szerelése beüzemeléssel és hatósági engedélyeztetéssel
  • Kemencék, üstök tűzálló falazatainak beépítése
  • Vállaljuk nagy darabszámú alkatrészek gyártását, illetve kivágását CNC vezérelt láng, plazma, vízsugaras, és lézervágó gépeinken

Jövőkép

"A tapasztalat nemcsak az elmélet megerősítését szolgálja, fontos különbség, hogy olyan új igazságokhoz vezet, amelyeket az elmélet csak nem tudott elérni."
A DINAS Kft. a kiváló minőséget működése meghatározó tényezőjének tekinti. A DINAS Kft filozófiája, hogy szellemi és anyagi erőforrásaival hosszú távon is megbízható, versenyképes és magas szakmai színvonalú közreműködője legyen a hazai és nemzetközi piacon az acélszerkezetek, gépészeti berendezések gyártásának, a tüzeléstechnikai létesítmények és berendezések gyártásának és szervizének.

Az ügyvezető üzenete

Tisztelt Hölgyem, Uram, kedves Partnerünk!

Tisztelettel köszöntöm Önt a DINAS Kft. honlapján!

Összeállításunkban bemutatom Önnek vállalkozásunkat, tevékenységi körünket, jelentősebb referenciamunkáinkat. Az DINAS Kft. színvonalasan felkészült, az évek során megszerzett, nagy gyakorlattal rendelkező szakembergárdájával, a megfelelő minőség biztosításával, pontos határidőtartással törekszik a megrendelői igények pontos kiszolgálására.

Célunk megrendelőink bizalmának megnyerése és megtartása, amelyet munkánk magas színvonalú minőségével és megbízhatóságunkkal kívánunk biztosítani.

Remélem segítségére lehetünk és egy kölcsönösen gyümölcsöző kapcsolat alakulhat ki cégeink között.

Radics Tibor
MŰSZAKI ÜGYVEZETŐ
Gépészmérnök
Hegesztőmérnök

Szellemi tőkénk

Kollégáink, akik szellemi tudásukkal építik cégünk fejlődését, és segítik termelésünk hatékonyságát.
Németh László
Főmérnök
Kovács Zoltán
Gyártáselőkészítő
Kiss László
Gyártáselőkészítő
Prainer Pál
Műszaki asszisztens
Fónyi Róbert
Üzemvezető
Sárdy Zsombor
Gyártáselőkészítő

Amit mások mondanak rólunk

Amennyiben még nem rendelkezik konkrét elképzeléssel, de valamelyen fémipari megoldásra van igénye, vegye fel velünk a kapcsolatot és közösen megkeressük a megoldást.
A teljesebb felhasználói élmény érdekében a weboldalunk sütiket alkalmaz. További információ